Behandelingen & indicaties

Intake

De eerste behandeling bij San Bao duurt iets langer dan anders (anderhalf uur). Ineke neemt de tijd om kennis te maken, naar je klachten te luisteren en je te onderzoeken. Ze vertelt vervolgens hoe de Chinese Geneeskunde naar het probleem kijkt en legt een behandelplan voor. Een verwijzing door de huisarts is niet nodig, hoewel het is aanbevolen hem of haar op de hoogte te stellen.

Vergoeding

Door mijn persoonlijk lidmaatschap van de NVA vergoedt de zorgverzekeraar de behandelingen geheel of gedeeltelijk, dit is afhankelijk van de samenstelling van het aanvullende pakket. Op de website van de NVA kun je in een overzicht van vergoedende zorgverzekeraars zien of en zo ja hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt. Het bedrag van een acupunctuurbehandeling gaat niet ten koste van het eigen risico.
Website Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur 

Betaalmogelijkheid

Na de behandeling krijg je een rekening met acceptgiro thuisgestuurd. De financiële administratie is in handen van Fa-med.

Omdat je in de meeste gevallen niet het hele factuurbedrag krijgt vergoed, is het raadzaam deze eerst zelf te voldoen en dan te declareren bij je zorgverzekeraar.

Kosten behandeling

Soort  Duur  Kosten
Intake + eerst behandeling 90 min. € 110,-
Vervolgconsult (acupunctuur + evt aanvullend kruiden 45 – 60 min. € 82,50
Kruidenconsult 30 min. € 58,-

Verhinderd?

Bel tijdig (uiterlijk 24 uur van tevoren) om een afspraak te verzetten.
Als je zonder goede reden niet op je afspraak komt, wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

AGB Codes

(Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners)
Ineke van der Ham: 90-043601
San Bao: 90-03052338
K.v.K. 34343729